Härlig start på lovveckan

Idag gick jag och Lilla V upp vid halv tio. Det är nästan löjligt vad det barnet sover länge. Eller egentligen sover hon inte så länge, utan hon vaknade vid sex - i med nappen, lägga om. Vid sju - i med nappen, lägga om. Vid åtta - i med nappen, lägga om. Vid kvart över åtta - byta blöja, lägga om. Och sen vakna för uppstigning halv tio.

Efter frukost och påklädning gick vi ut i det fina vädret och pysslade lite i trädgården. Försökte ta en bild på Skrutt som påskkärring när hon satt bland tussilagon, men hon tyckte inte det var någon bra idé. Men någon bild fick jag till och har skickat in för framkallning inför påskkorten.

Sen promenerade Skrutt och pappa till Vivo och handlade korv till lunch.

När V tog sin tupplur passade jag på att plugga lite, och gjorde så nu på kvällen också. Hann med en motionsrunda också med 2,7 km löpning och 3,5 km promenad.

Har även fått ett telefonsamtal från ett föräldrakooperativ som erbjöd Skrutt plats till hösten plus att vi fick bekräftelse från kommunen på en plats på den förskola vi önskat. Så nu måste vi välja och det är inte lätt!!! Enklast hade varit om vi inte fått den kooperativa platsen, då hade vi inte haft något val.

Innan påsk ska vi svara så vi får väl fundera i några dagar.

Nu blir det sängen. Hoppas morgondagen blir lika härlig som idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0