Plugg, plugg, plugg

Ert inlägg från i söndags som inte har velat bli publicerat förrän nu:

Idag spenderades större delen av dagen på ridtävling tillsammans med Emma och Bella. Det var deras första tävling tillsammans och det gick jättebra! Bella verkade tycka att det var så kul att vara där att hon vägrade åka hem igen sen ;)

Resten av dagen ägnades åt det fantastiskt roliga matteboken. Nu är det inte långt kvar till tentan och det är fortfarande så mycket jag inte har en susning om hur det går ihop. Så nu blir det tio dagars konstant pluggande efter jobbet. Synd bara att jag dessutom har 75 rapporter att rätta också...

Igår var jag och Richard på 30-årsfest med "fördrink" hos Cissi och Andreas. Det var en väldigt rolig kväll med många skratt!

Till middag blev det hemgjord pizza. När jag och Vendela var på underbara barn-mässan förra helgen så fick vi ett provpaket på lite tjockare tortillas som hette typ pizzatortilla. Dem använde vi som botten idag och det blev supergott! Med såna blir det verkligen enkelt med egen pizza, bara lägga på plåten och sen lägga på fyllningen! Jag gjorde min vanliga favorit med tomatsås, mozzarella, vitlök, rödlök och skinka, toppad med tomat efteråt. Urgott!

Jag har en till till lunch imorrn så jag luktar lagom gott när jag ska hjälpa eleverna sen ;)

Nu ska jag försöka sova, men är inte ett dugg trött...


HEEEELG!

Det är fasligt vad jag är slutkörd för tillfället. Hjärnan funkar inte och jag är vansinnigt trött och sover massor. Men ingen migrän har jag och det är iallafall tacksamt!
 
Idag hade jag bara två lektioner på förmiddagen. Det var två väldigt bra lektioner och ibland säger elever så fina saker så man nästan blir tårögd. Det är dom få stunderna som gör att man orkar vidare.
 
Jag och Richard lunchade tillsammans på kinarestaurangen och sen fikade vi på eftermiddagen med varsin Napoleonbakelse. Efter det var jag så mätt att jag trodde att jag skulle spricka! Jag har inte ens ätit nån middag, men är inte det minsta hungrig. Snacka om långtidsverkande käk! Vendela verkar inte särskilt hungrig hon heller efter en eftermiddag hos farmor och farfar så hon fick några microvärmda köttbullar och verkade nöjd med det.
 
Förutom den timmen jag tittade på Dobidoo ikväll så har jag bara pluggat. Och det går så in i döden långsamt och fattar så ohyggligt lite! Tentan om två veckor känns inte lockande alls!
 
Nu blir det sängen, lite senare än jag egentligen tänkt mig, men Vendela somnade sent så kanske sover hon lite längre imorrn.
 
Godnatt!
 

Det rullar på

Det är märkligt just nu. Tiden går fruktansvärt fort när jag tänker på tid till pluggande, men förfärligt långsamt när jag tänker på hur sakta tiden har gått de senaste veckorna. Saker som hände för två veckor sen känns som att det var två månader sen de hände. 
 
Jag är iallafall igång med träningen igen, vilket känns väldigt skönt! Dessutom är mitt jobbschema betydligt lugnare för tillfället och jag har avbrutit en av de kurser jag pluggar. Resultatet av allt det här är att jag mår mycket bättre och bara har haft migrän en gång den här veckan!
 
Alla prover som tagits på mig visade inte på något fysiskt fel när det gäller migränen, så nu väntar en remiss till psykolog för att lära mig hantera stress. Det känns som precis rätt hjälp faktiskt! Ordentligt med zomig har jag fått utskrivet också, så jag behöver inte bråka med nån läkare om medicin längre. Lite surt dock att mitt frikort på apoteket har gått ut, så jag måste handla ihop till ett nytt. Svider skönt i plånboken när varje dos kostar en hundring..
 
Jag skulle verkligen vilja skriva nånting litet varje dag, det är så trevligt att ha sen när jag undrar när något särskilt hände. Har kikat i mina bloggar flera gånger för att minnas viktiga händelser och datum. Men jag kommer nog igång snart igen. Ska bara fixa den här tentan om två veckor först!
 
 

Still alive!

Tänkte bara tala om att jag lever.
 
Det är bara lite väl fullt i almanackan nu med alldeles för mycket jobb och pluggande. Till det en jädrans massa migrän som tvingat mig till akuten. Och inte blev det bättre av att de två doptårtor jag gjorde för några helger sedan förpestade alla dopgäster med magsjuka. Var det eländet kom ifrån har jag inte en aning om då det handlade om magsjuka och inte matförgiftning. Magsjuka existerar väl inte ens vid den här tiden på året? Eller det gör det ju tydligen eftersom mer än hälften av dopgästerna blev sjuka. Och det är konstaterat att det var tårtan och ingenting annat. Lite knäckande för mig och mitt bakande. Jag kan ju inte påstå att det känns roligt att nånsin göra en tårta igen...
 
Den här veckan är rätt lugn lektionsmässigt när en hel klass är ute på praktik (det ger fem färre lektioner i veckan!), men så är det höstmarknad på söndag, vilket gör att jag kommer att jobba sex dagar i streck. Det lär kännas när nästa helg kommer.
 
På återseende!

RSS 2.0