Två dagar avklarade

Jag känner mig just nu som en zombie. Sitter med tjock fleecetröja och rödmosiga kinder och vill bara lägga mig, men är för trött för att orka fixa inför morgondagen och fixa i ordning mig för natten.

Gårdagen var väldigt lång. Visserligen hade vi de sista timmarna fria från möten, men det är ju en hel del att sätta sig in i i de nya kursplanerna och massor att planera så jag var inte hemma förrän efter fem. Då hade jag dessutom en förjäkla huvudvärk (inte migrän den här gången heller)!

Idag började vi klockan åtta med genomgång av krisplanen på skolan. Sen har det varit möten precis hela dagen. De sista timmarna ägnades dock åt planering och jag var hemma efter halv sex.

Nu ikväll har jag inte gjort ett skit, vilket ger mig lite ångest. Jag har så mycket som måste bli gjort! Och det är sånt som faktiskt inte går att skjuta på, utan som faktiskt måste göras.

Imorrn ska vi till Skansen så då kanske jag kan orka med nånting på kvällen iallafall, inte bara sitta och stirra tomt framför mig.

Gjorde förresten en rejäl tabbe i helgen. Kikade på barnskor på www.barnskospecialisten.se och där hade de rätt rejäl rea på massor av lämpliga promenadskor. Dessvärre missade jag att rean bara gällde till i söndags så när jag skulle beställa skorna igår så kostade de 700 kr istället för de 475 jag hade tänkt lägga! Så nu blir det inga skor på ett tag, vill inte betala hur mycket som helst för ett par som hon ändå bara lär kunna ha i höst. Men jag vill att de ska vara av lite bättre kvalitet och med något goretexliknande material så hon slipper bli dyngsur om fötterna..

Jaja, bara att hålla utkik efter nya erbjudanden!

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0